Szűrők

Minta
Célfelület
Lakás helyiség
Kategória

TÍPUSOK

Kávés csésze kávészem hűtőszekrény mágnes matrica
Azonosító
5602g
Kérjük válasszon méretet...
Darabszám (db)
Ár: bruttó 13 980 Ft
További képek...
hűtőszekrény mágnes matrica 2.
Kávészemek kávé hűtőmágnes fólia mágneses dekor hűtőmatrica.

A fent látható méretek az árak mellett a matrica teljes magasságát jelentik. A matrica szélessége maximum 60cm lehet, amely az átlagos hűtőszekrényeknek általában megfelel.

Ha a hűtőszekrényed 2 ajtós, akkor lekell mérni a felső ajtó magasságát és az alsó ajtó magasságát. Ha a 2 hűtőajtó magassága összesen például 128cm, akkor a "121-140cm" méret kategóriát rakd a kosárba.

Egy ajtós hűtőszekrénynél a hűtőszekrény ajtajának a magasságát kell lemérni és az szerint besorolni a méret kategóriába.

Ha kissebb hűtőszekrényre szeretnél ilyen vagy hasonló mintával matricát és a hűtőszekrényed nem magasabb mint 70cm akkor ebben az esetben a mosogatógép mágnes matricák kategóriában is szétnézhetel, mivel hasonló képek vannak ott is, és a matricát olcsóbban megveszed, mivel az kissebb.

Ez a mágnes matrica típus alkalmas hűtőszekrényekre vagy egyéb hasonló méretű háztartási gépekre. A mágnes matricát egyéb felületre is lehet rakni, a lényeg hogy a felület fém legyen amelyre a mágnes tapad. Szélessége maximum 60cm amely a standard hűtőszekrényekre megfelelő. A magassága külömböző lehet típustól függően. A kívánt matrica méreteit a rendelés végén a megjegyzés mezőbe kell beírni. Ez fontos hogy a képet úgy tudjuk levágni hogy jól nézzen ki az adott méretben.

A mágneses hűtőszekrény dekorációs matrica 0,5 mm vastag mágneses fóliából készül. Használata egyszerű, elég csak ráilleszteni a hűtőszekrényre és kész a remekmű. Bármikor el lehet távolítani anélkül, hogy nyomot hagyna a hűtőszekrényen és újra visszarakható.hűtőmatrica méret

A hűtő méretét a rendelés végén a szállítási adatoknál a megjegyzés mezőbe kell beírnod.


A - hűtő szélessége maximálisan 60cm

B - hűtő felső részének magassága

C - hűtőmatrica alsó részének magassága

 

Ha a hűtőd csak egy ajtós, akkor csak az A és B méretet kell megadni . Az ár kiválasztásakor a kétajtós hűtőnél a B+C méretek összegét kell figyelembe venni. Vagyis a matrica teljes magasságát.
© 2018 SLANOR, s. r. o. ; Webdesign: Avasweb Kft

VÁLTÁS MOBIL VERZIÓRA