Szűrők

Minta
Célfelület
Lakás helyiség
Kategória

TÍPUSOK

Lomblevelű fa festősablon stencil
Azonosító
8015x
Darabszám (db)
Ár: bruttó 3 830 Ft
További képek...
festősablon stencil 2.
Lomblevelű fa festősablon faltetoválás faldekoráció.

Ezzel a nagy domináns és egyben elegáns lombos fával természetet hozhatunk otthonunkba. Lombos fa festősablon faltetoválás amelyet mindenki észreves a lakásban ékesítheti a nappali eddig még üres falát a kanapé mellett vagy akár előszoba vagy gyerekszoba dekorációnak is megfelel. Nagyon jól mutat étteremben vagy kávéházban is. Ez a festősablon is többször használható így több ilyen gyönyörű lombos fát is festhetünk fel segítségével.  Kínálatunkban 3 külömböző méretben van ezz a nagy lomblevelű  fa festősablon:

Lombos fa festősablon 74x60cm
Lombos fa festősablon 110x90cm
Lombos fa festősablon 200x162cm

Amennyiben ezek a méretek nem megfelelőek, tudunk készíteni bármilyen testhez szabott méretben is ilyen festősablont igények szerint.

Ez a festősablon vastagabb műagyag fóliából van kivágva a legmodernabb technológiával, melynél a 100%-os pontosság garantált. A sablon mosható és többször használható. Olyan egyenletlen falfelület dekorálására is alkalmas, ahol az egyszerű falimatrica nem állja meg helyét. A festősablon egyes részeit vékony csíkok tartják össze amelyek helyét a sablon használata után vékony ecsettel szükséges befesteni. Egyes mintákat lehetőség van megrendelni olcsóbb változatban is, mely egyszer használatos papir sablonból készül, mindez csak azért, hogy lakásuk minden helységét hangulatosabbá tegyék.
© 2018 SLANOR, s. r. o. ; Webdesign: Avasweb Kft

VÁLTÁS MOBIL VERZIÓRA