Szűrők

Minta
Célfelület
Lakás helyiség
Kategória

TÍPUSOK

Családfa képkeretekkel falmatrica
Azonosító
6244a
Matrica színválaszték
Darabszám (szett)
Ár: bruttó 16 990 Ft
További képek...
falmatrica 2.falmatrica 3.falmatrica 4.
Családfa falmatrica, képkeret matricákkal 9x13cm fényképekhez és 10x15cm fényképekhez. A falmatrica szett 15db képkeret matricát tartalmaz.


Kínálatunk legnépszerűbb és legkeresettebb matricája ez a családfa falmatrica. Lakásunkba természetet vihetünk be ezzel a családfa matricával és egyben egy dekoratív családi fali képes albumra változtathatjuk valamelyik üres falat.

 

Falevelek, szívek és repülő madarak egészítik ki a családfát. A képkeret matricák segítségével egyszerűen és gyorsan falra ragaszthatjuk családi fotóinkat. Ha megúntuk ezeket, ugyanúgy könnyen és nyom nélkül leszedhetjük a falról.

 

A képeket úgy ragasztjuk fel a falra a keret matrica segítségével, hogy a képet a színével hottáillesztjük a matrica öntapadós oldalára és a képkeret matricát a képpel eggyütt felragasztjuk a falra.

 

A családfa falmatrica teljes mérete 165x115cm olyan széthelyezésnél ahogyan az a képen is látható. Mint minden más matricát kínálatunkból ezt a családfa falimatricát is 32 külömböző színben lehet megvásárolni. De a legkeresettebb a sötétbarna és a fekete családfa matrica.

 

Mivel a matrica különálló részekből áll, lehet módosítani méretét valamivel nagyobbra vagy kissebbre is. Attól függően hogy hogyan helyezzük el a matrica egyes részeit.

 

A falimatrica nem csak falak, de bútorok, üvegek, tükrök, csempék, autók, egyszóval bármilyen sima felület diszitésére kiváló . A matrica felragasztása pofon egyszerű. A falmatrica vízálló, ellenál a légköri viszonyoknak, könnyedén tisztítható. Minden egyes matricánkat speciális öntapadós PVC fóliából gyártjuk le, ennek köszönhetően tartós , esztétikus és stílusos. A falmatrica alkalmas beltéri, valamint kültéri használatra is, bármilyen sima felületre, legyen az akár egy autó eseleg laptop. A matricák transzparens, átlátszó védőfóliával készülnek, amely megvédi a matricáinkat, és egyszerűsíti az alkalmazásukat. Ha a falmatrica szélessége vagy magassága meghaladja a 95-100 cm-t, akkor az egyszerűbb felhelyezés érdekében, több részben készítjük el. A matricákat 31 külömböző színben gyátjuk. A matrica felragasztása előtt a falfelületet meg kell megtisztítani a portól, zsírtól és egyéb szennyeződésektől. A matricák csak száraz felületre alkalmazhatóak.


© 2018 SLANOR, s. r. o. ; Webdesign: Avasweb Kft

VÁLTÁS MOBIL VERZIÓRA