Szűrők

Minta
Célfelület
Lakás helyiség
Kategória

TÍPUSOK

Sakura cseresznyevirág falmatrica
Azonosító
6253a
Matrica színválaszték
Darabszám (szett)
Ár: bruttó 5 680 Ft
További képek...
falmatrica 2.falmatrica 3.falmatrica 4.falmatrica 5.falmatrica 6.falmatrica 7.
Sakura cseresznyevirág faág faldekoráció falmatrica. A faág a szettbe külön van, a legkissebb méretben 2 részből áll a nagyobb méreteknél 3 részből. A virágok külön vannak és tetszés szerint lehet azokat felragasztgatni a faág köré.

Vannak képek mutatóba ahol 2 színben is vannak virágok, megtudjuk úgy is oldani a virágokat. A faág is lehet sötétbarna vagy fekete, de bármilyen más színbe is lehet a szín választékból.

 

Ezen matrica színvilága tetszés szerint kombinálható. Válassza ki a két színt izlése szerint. 1-es szín fa törzse, 2-es szín virágok; A falimatrica nem csak falak, de bútorok, üvegek, tükrök, csempék, autók, egyszóval bármilyen sima felület diszitésére kiváló . A matrica felragasztása pofon egyszerű. A falmatrica vízálló, ellenál a légköri viszonyoknak, könnyedén tisztítható. Minden egyes matricánkat speciális öntapadós PVC fóliából gyártjuk le, ennek köszönhetően tartós , esztétikus és stílusos. A falmatrica alkalmas beltéri, valamint kültéri használatra is, bármilyen sima felületre, legyen az akár egy autó eseleg laptop. A matricák transzparens, átlátszó védőfóliával készülnek, amely megvédi a matricáinkat, és egyszerűsíti az alkalmazásukat. Ha a falmatrica szélessége vagy magassága meghaladja a 95-100 cm-t, akkor az egyszerűbb felhelyezés érdekében, több részben készítjük el. A matricákat 31 külömböző színben gyátjuk. A matrica felragasztása előtt a falfelületet meg kell megtisztítani a portól, zsírtól és egyéb szennyeződésektől. A matricák csak száraz felületre alkalmazhatóak.

© 2018 SLANOR, s. r. o. ; Webdesign: Avasweb Kft

VÁLTÁS MOBIL VERZIÓRA